Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Putin, despre epidemia de coronavirus în Rusia - detalii

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaВстреча президента РФ В. Путина с участниками общероссийской акции взаимопомощи "Мы вместе".
Встреча президента РФ В. Путина с участниками общероссийской акции взаимопомощи Мы вместе. - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Federației Ruse consideră că epidemia de coronavirus în Rusia bate în retragere. O declarație în acest sens a fost făcută în cadrul întrevederii cu participanții Mișcării Obștești de Întrajutorare "Suntem împreună”. (Мы вместе)

CHIȘINĂU, 26 iun - Sputnik. Epidemia de coronavirus în Rusia se retrage, a declarat președintele Rusiei Vladimir Putin.

"În prezent, Slavă Domnului, epidemia se retrage, iar volumul sarcinilor pentru voluntari începe treptat să se diminueze", a declarat Putin în cadrul întrevederii.

Totodată, el a subliniat că voluntarii ”și-au făcut treaba onorabil".

Președintele Federației Ruse Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Rusia
Adresarea lui Vladimir Putin către poporul rus în legătură cu epidemia de coronavirus

Președintele Rusiei le-a mulțumit oamenilor mărinimoși care au reacționat și s-au implicat în lupta cu pandemia de coronavirus, precizând că în această perioadă voluntarii i-au ajutat pe milioane de cetățeni ruși.

”Vă mulțumesc mult, dumneavoastră și camarazilor voștri, colaboratorilor asociațiilor obștești și necomerciale - tuturor oamenilor de bună credință care au dat dovadă de cele mai înalte calități umane în aceste clipe grele și, fără a aștepta răsplată, din proprie inițiativă au săvârșit aceste fapte bun în numele vieții și sănătății cetățenilor noștri”, a declarat Putin.

De asemenea, oficialul a subliniat că pentru acordarea sprijinului necesar pentru cetățenii ruși au fost colectate aproximativ 1,8 miliarde de ruble, iar business-ul mic și mare s-a implicat activ în aceste inițiative de voluntariat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0