Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Halucinant! Un bărbat și-a transformat apartamentul într-o seră de cânepă - Video

© Photo : wikipedia.orgCanabis Sativa, Cânepă Industrială
Canabis Sativa, Cânepă Industrială - Sputnik Moldova
Abonare
Imagini de-a dreptul uluitoare au fost surprinse de poliție într-un apartament din Chișinău. Un bărbat și-a împânzit locuința cu plante de cânepă, astfel încât prin odăi aproape că nu mai exista loc ca să te deplasezi.

CHIȘINĂU, 28 apr - Sputnik. Un bărbat de 36 de ani din Capitală riscă până la șase ani de închisoare, fiind cercetat penal pentru că s-a încumetat să cultive cânepă în proporții deosebit de mari în propriul apartament. 

Oameni legii au găsit în casa lui numeroase plante cu efect prihotrop. 

Задержание  - Sputnik Moldova
Societate
Hoț în lege din Moldova, lider al unei grupări criminale, reținut la Moscova - Video
”Polițiștii au descoperit un adevărat laborator de creştere a plantelor, care ar conţine substanţă narcotică. Bărbatul şi-a dotat şi amenajat o odaie cu echipament special de creare a condiţiilor favorabile pentru creşterea şi dezvoltarea plantelor sădite în ghiveciuri. Astfel au fost depistate 108 plante de cânepă și 100 grame masă vegetală fărâmițată cu miros specific”, anunță Direcția de Poliție a municipiului Chișinău.

Oamenii legii au sigilat plantele și le-au transportat la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al Inspectoratului General de Poliție. Valoarea drogurilor sechestrate se ridică la 400 de mii de lei.

Forțele de ordine au deschis un dosar penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor în proporții deosebit de mari. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0