Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Decis! Iată cum va circula transportul public în acest weekend în Capitală

© Photo : Miroslav RotariChișinău, martie 2020
Chișinău, martie 2020 - Sputnik Moldova
Abonare
Regia Transport Electric anunță că sâmbătă, 27 iunie, transportul public va circula în regim obișnuit. Decizia a fost luată având în vedere că mâine este zi lucrătoare pentru bugetari.

CHIȘINĂU, 26 iun. - Sputnik. Circulația transportului public în Capitală va fi sistată parțial în acest weekend. Despre asta a anunțat Regia Transport Electric.

Ion Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019 - Sputnik Moldova
Societate
Primarul Ceban îndeamnă oamenii să nu iasă din casă: Modificări legate de transport
Restricțiile vor fi aplicate doar pentru ziua de duminică, iar sâmbătă troleibuzele, autobuzele și microbuzele vor circula în regim obișnuit. Această decizie a fost luată în contextul în care mâine bugetarii muncesc. 

Locuitorii Chișinăului sunt îndemnați în continuare să poarte măști de protecție în transportul public. De asemenea, autoritățile le recomandă cetățenilor să evite călătoriile, dacă nu sunt strict necesare, iar în cazul necesităților stringente să se deplaseze respectând normele recomandate de medici. 

De la începutul pandemiei, în municipiul Chișinău au fost confirmate 4 949 de cazuri de COVID-19. Până acum, 2 313 pacienți s-au vindecat, iar 157 au decedat. În același timp, 6 280 de persoane se află la evidența medicilor de familie. 

Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică a dispus ca în zilele de sâmbătă și duminică circulația transportului public în Capitală să fie sistată. Măsura este aplicată în scopul prevenirii răspândirii infecției COVID-19. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0