Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Numărul cazurilor de COVID-19 se menține ridicat: Iată câte s-au înregistrat astăzi

© Photo : Ministerul Sănătății al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat informații actualizate despre evoluția coronavirusului în Moldova.

CHIȘINĂU, 26 iun. - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că astăzi au fost efectuate 1 812 teste, dintre care 1 346 primar şi 466 repetat. După procesarea lor au fost confirmate 323 de cazuri noi de infectare cu COVID-19, dintre care 6 în regiunea transnistreană.

Euros - Sputnik Moldova
Câți bani de peste hotare au primit moldovenii în luna mai, în plină pandemie COVID-19

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 15 776 cazuri. Din numărul total de persoane la care s-a confirmat astăzi virusul, 20 sunt lucrători medicali, inclusiv 3 medici, 14 asistenți medicali și 3 persoane care fac parte din personalul auxiliar – 3. Până acum, 8 765 de persoane au fost tratate de infecție.

Totodată, pe parcursul acestei zile au decedat cinci persoane din cauza COVID-19. Este vorba despre trei bărbați din Briceni, Găgăuzia și Anenii Noi.

Pacienții aveau 51, 56 și 81 de ani și sufereau și de alte maladii. Totodată au pierdut lupta cu boala și două femei, una din Găgăuzia de 66 de ani și alta de 84 de ani din Anenii Noi. Până acum, în Moldova au decedat 515 oameni din cauza coronavirusului. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0