Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Au scăpat de închisoare: Decizia în cazul luptătorilor K1 învinuiți de uciderea unui tânăr

© Sputnik / Владимир Воронин / Accesați arhiva multimediaBătaie
Bătaie - Sputnik Moldova
Abonare
Judecătorii s-au pronunțat astăzi în privința luptătorilor K1, acuzați de procurori că au ucis în bătaie un tânăr în 2018.

CHIȘINĂU, 26 iun - Sputnik. Deși procurorii au cerut o pedeapsă de 15 ani de închisoare pentru cei doi luptători K1, învinuiți de uciderea unui tânăr în 2018, magistrații de la Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Buiucani l-au achitat în totalitate pe unul dintre ei, iar celălalt s-a ales cu doar o amendă pentru un un singur capăt de acuzare - huliganism. 

Задержание - Sputnik Moldova
Societate
Ucraineanul învinuit de uciderea unui fost deputat a fost condamnat în Moldova - Detalii

Despre asta informează Procuratura Generală, după ce astăzi s-a desfășurat ședința de judecată în dosarul cu pricina. 

Procuratura precizează că va contesta sentința și va insista ca cei doi să fie condamnați aspru, așa cum se cuvine în cazul comiterii unui omor.

Acuzatorii de stat au cerut condamnarea luptătorilor K1 pentru două capete de acuzare: huliganism și vătămarea intenționată gravă a integrității corporale, soldată cu decesul unei persoane.

Cazul a avut loc în luna mai 2018, în timpul unei altercații în parcarea unui centru comercial. Inculpații, împreună cu un complice, l-ar fi bătut crunt pe un tânăr. Acesta a murit după câteva zile pe patul de spital. 

Inculpații au fost cercetați în stare de libertate. Dosarul în privința complicelui la acest caz a fost disjuns într-o procedură sperată, acesta fiind anunțat în căutare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0