Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Primarul Capitalei intenționează să înlăture încălcările depistate de audit - Detalii

© Sputnik / Miroslav RotariПримария Кишинев
Примария Кишинев  - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul Capitalei, Ion Ceban, intenționează să înlăture toate încălcările depistate de audit în cadrul Direcției generalae locativ-comunală şi amenajare.

CHIȘINĂU, 25 iun - Sputnik. Primarul Capitalei, Ion Ceban, a participat la ședința Curții de Conturi. În cadrul acesteia a fost prezentat raportul de audit realizat în perioada 2018 - 2019 de Direcția generală locativ-comunală şi amenajare.

În cadrul auditului, au fost depistate mai multe nereguli în activitatea Direcției generală locativ-comunală şi amenajare.

”Încă în luna februarie, anul curent, am solicitat printr-o dispoziție ca toate recomandările a tuturor misiunilor de audit să fie luate în calcul, iar neregulile depistate să fie înlăturate”, a scris Ion Ceban pe Facebook. 

Скидки в торговом центре - Sputnik Moldova
Societate
Ion Ceban anunță că centrele comerciale vor rămâne închise în weekend - Detalii
Primarul Capitalei urmează să ceară rapoarte de la unitățile structurale ale autorităților publice municipale cu privire la remedierea deficientelor constate de către misiunile de audit.

Rapoartele urmează să fie prezentate periodic în cadrul ședințelor operative, iar dacă nu vor fi înlăturate încălcările, persoanele responsabile vor fi trase la răspundere disciplinară.

Potrivit Curții de Conturi, pe parcursul anilor recomandările făcute în urma misiunilor de audit nu au fost luate în calcul de către primăria Chișinău, deși erau depistate mai multe încălcări în activitatea subdiviziunilor municipale.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0