Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ion Ceban anunță că centrele comerciale vor rămâne închise în weekend - Detalii

© Sputnik / Сергей Пятаков / Accesați arhiva multimediaСкидки в торговом центре
Скидки в торговом центре - Sputnik Moldova
Abonare
Ion Ceban anunță că centrele comerciale vor rămâne închise în weekend, iar de luni până vineri vor funcționa în orarul 10:00-16:00.

CHIȘINĂU, 23 iun - Sputnik. Centrele comerciale vor avea lacăt la ușă în weekend. La fel, acestea vor activa după un regim restrâns, stabilit anterior. Acestea vor fi deschise de luni până vineri între orele 10:00 – 16:00. În weekend centrele comerciale vor fi închise. În această perioadă este organizarea evenimentelor festive.

Serghei Lelic - Sputnik Moldova
Jucării periculoase în piețe și centre comerciale: Avertismentul autorităților

În locul prânzurilor calde, Direcția generală asistență socială şi sănătate va repartiza pachete cu produse alimentare persoanelor care necesită ajutor. Toate deciziile sunt luate de către Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chişinău, la recomandarea specialiştilor.

Primarului Capitalei, Ion Ceban, a scris pe Facebook că aceste decizii sunt luate în vederea gestionării situației de criză în Capitală. În instituțiile medico-sanitare publice și spitalele strategice municipale, 606 paturi sunt ocupate din numărul total de  672 de paturi. Locuri sunt tot mai puţine.

În semn de recunoştinţă pentru munca medicilor, duminică a fost lansat un proiect frumos dedicat eroilor în halate albe. Este vorba despre un proiect social. Până în toamnă, pe aleea medicilor din strada pietonală, fiecare doritor poate veni și scrie un mesaj pentru medici.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0