Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov: Rusia nu intenționează să se implice în alegerile din Belarus

© Sputnik / Natalia Seliverstova / Accesați arhiva multimediaDmitri Peskov, porte-parole du président russe
Dmitri Peskov, porte-parole du président russe - Sputnik Moldova
Abonare
Purtătorul de cuvânt al președintelui rus Dmitri Peskov a declarat că Rusia nu intenționează să se implice în procesul electoral din Belarus.

BUCUREȘTI, 25 iun - Sputnik. Rusia nu va interveni în procesele electorale din alte țări, în special în Belarus, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui rus Dmitri Peskov.

Президент РФ Владимир Путин и президент США Дональд Трамп во время встречи на полях саммита Группы двадцати в Осаке - Sputnik Moldova
Peskov a comentat declarațiile lui Bolton despre Putin și Trump - detalii

Președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, a declarat că intenționează să se întâlnească cu omologul său rus Vladimir Putin în viitorul apropiat și să discute interferențele externe în alegerile din republică.

"Aici putem răspunde fără echivoc că Federația Rusă nu a intervenit niciodată, nu intervine și nu intenționează să intervină în procesele electorale ale nimănui, în special în procesele electorale ale aliatului nostru Belarus", a spus Peskov, răspunzând unei solicitări de a comenta declarația lui Lukașenko.

„Ieri, desigur, nu a existat nicio ocazie pentru discuții aprofundate. A existat o oportunitate doar pentru scurte remărci și schimb de opinii pe marginea subiectului”, a adăugat el, răspunzând la întrebarea dacă Lukașenko și Putin au putut să discute miercuri subiectul alegerilor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0