Peskov a comentat declarațiile lui Bolton despre Putin și Trump - detalii

© Sputnik / Iliya Pitalev / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ Владимир Путин и президент США Дональд Трамп во время встречи на полях саммита "Группы двадцати" в Осаке
Президент РФ Владимир Путин и президент США Дональд Трамп во время встречи на полях саммита Группы двадцати в Осаке - Sputnik Moldova
Abonare
Dmitri Peskov a subliniat că Vladimir Putin nu consideră că liderul american, Donald Trump, poate fi manipulat cu ușurință.

CHIȘINĂU, 19 iun - Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, nu consideră că omologul său american poate fi manipulat cu ușurință. O declarație în acest sens a făcută vineri purtătorul său de cuvânt Dmitri Peskov.

Anterior, John Bolton, fost consilier pe probleme de securitate națională al șefului Casei Albe a SUA, a declarat că Putin își vede capacitatea de a-l manipula pe Trump fără prea mare greutate.

”Putin nu se poate purta cu Trump de parcă ar cânta la o vioară. Ce crede Putin despre Trump, el însuși a spus în repetate rânduri în numeroase interviuri", a declarat Peskov pentru presă, transmite RIA Novosti.

Donald Trump - Sputnik Moldova
Trump, lovit pe la spate de un cunoscut general…  susținătorul NATO la Washington
Reprezentantul Kremlinului a subliniat că Vladimir Putin nu consideră că liderul american Donald Trump poate fi manipulat cu ușurință.

Bolton a scris o carte de memorii despre colaborarea cu președintele SUA, care va fi publicată în următoarele zile. Administrația Trump a criticat aceste memorii.

Însuși liderul american l-a numit pe fostul său consilier drept „un prost supărat și plictisitor care nu dorea decât război”.

Autoritățile americane au depus deja o cerere în instanță pentru a împiedica apariția memoriilor lui Bolton.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0