Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Date actualizate de la Poliția de Frontieră: Câte persoane au venit în țară

© Sputnik / Miroslav Rotariкоординационный центр
координационный центр - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Poliția de Frontieră a prezentat informații actualizate despre situația la hotarul Republicii Moldova.

CHIȘINĂU, 24 iun - Sputnik. Timp de 24 de ore s-au înregistrat 6 635 de traversări ale frontierei. În Republica Moldova au intrat 2 959 de persoane, dintre care 1 688 de treceri s-au înregistrat la frontiera moldo-română, 661 de treceri la frontiera cu Ucraina și 610 treceri aeriene.

Румыния контрольно пропускной пункт - Sputnik Moldova
Societate
Poliția de Frontieră: Câți oameni au venit acasă timp de 24 de ore

Totodată, pe parcursul a 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat următoarele acțiuni ilegale: șase încălcări ale regimului zonei de frontieră; o contravenție pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 6 635 de persoane și completate 2 959 fișe epidemiologice individuale. Nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip COVID-19.

Ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră, în decursul de 24 de ore au înregistrat 473 de apeluri de la cetățeni, unde s-au oferit consultații vizavi de situația de la frontiera de stat, condițiile de traversare și riscurile în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspândirii COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0