Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția de Frontieră: Câți oameni au venit acasă timp de 24 de ore

© Sputnik / Miroslav RotariРумыния контрольно пропускной пункт
Румыния контрольно пропускной пункт - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția de Frontieră anunță că în ultimele 24 de ore, în Republica Moldova au venit 2 311 cetățeni.

CHIȘINĂU, 29 mai - Sputnik. Timp de 24 de ore, frontiera țării noastre a fost traversată de 4 460 de oameni.

Un număr mai mare a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova - 2 311 de traversări. La frontiera cu România au fost înregistrare 1 282 de treceri, iar la cea cu Ucraina - 803. De asemenea, 226 de cetățeni au ajuns în Moldova cu avionul. 

координационный центр - Sputnik Moldova
Societate
Informații actualizate de la Poliția de Frontieră: Oamenii continuă să vină acasă

Polițiștii de frontieră au înregistrat și unele încălcări. Ei au constatat că opt persoane au încălcat regimul zonei de frontieră; un caz de trafic ilegal de bunuri; două tentative de trecere a frontierei cu documente falsificate; un conațional, documentat pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 4 460 de persoane și completate 2 311 fișe epidemiologice individuale. Nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip COVID-19.

Ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră, în decursul a 24 ore au înregistrat 266 de apeluri de la cetățeni, unde s-au oferit consultații vizavi de situația de la frontiera de stat, condițiile de traversare și riscurile în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspândirii COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0