Joe Biden, acuzații incendiare: Dacă Trump câștigă alegerile, ”nu va mai exista NATO”

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Fostul vicepreședinte al SUA Joe Biden a declarat ieri că, dacă Trump va fi ales, ”nu va mai exista NATO”.

BRUXELLES, 24 iun - Sputnik, Daniela Porovăț. Declarația lui Joe Biden a fost preluată de Forbes care precizează că respectivele afirmații ale fostului vicepreședinte și actual contracandidat al lui Trump au fost făcute în cadrul unei strângeri de fonduri organizate online.

”Dacă pierd şi el va fi ales, vă veţi aminti de lucrurile pe care le-am spus şi se vor dovedi a fi corecte... Și, adică, dacă va fi ales, NATO nu va mai exista", a spus Biden cu acea ocazie. Tot atunci, Biden a făcut referire la acuzațiile pe care John Bolton le face în cartea sa despre președinția lui Trump.

Desigur că Donald Trump a respins acuzaţiile contracandidatului său democrat.

„Joe este naiv, ştie toată lumea. (...) Dar, categoric, dacă nu voi câştiga, nu voi câştiga. Adică, ştiţi cum este, voi merge înainte şi voi face alte lucruri", a declarat Donald Trump într-un interviu acordat Fox News.

Un sondaj efectuat săptămâna trecută arăta că Joseph Biden, potenţialul candidat democrat în scrutinul prezidenţial, şi-a majorat avansul faţă de preşedintele Donald Trump, în contextul pandemiei şi al protestelor violente.

Donald Trump și Melania Trump - Sputnik Moldova
O nouă încercare murdară de a-l lovi pe Trump – după ce i-au atacat soția și fiica!
Potrivit sondajului efectuat de Universitatea Monmouth, Biden era creditat cu 52% din intenţiile de vot, iar Donald Trump cu 41%.

Un alt sondaj, publicat de Institutul Gallup, relevă că popularitatea preşedintelui Donald Trump a scăzut de la 49% la 39% în ultima lună, iar rata dezaprobării politicilor sale a crescut de la 48% la 57%.

Dar sondajele trebuie luate cu circumspecție, de vreme ce într-un mod similar ele o arătau câștigătoare pe Hillary Clinton la alegerile trecute, iar până la urmă s-a dovedit că Trump a reușit să câștige Casa Albă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0