O nouă încercare murdară de a-l lovi pe Trump – după ce i-au atacat soția și fiica!

© AFP 2024 / OLIVIER DOULIERYDonald Trump și Melania Trump
Donald Trump și Melania Trump - Sputnik Moldova
Abonare
O nouă tentativă a Deep State și a democraților de a-l lovi pe Trump și de a pune mâna pe Casa Albă – principal centru de putere mondial și al țării cu un PIB de peste 20 trilioane de dolari

BUCUREȘTI, 18 iun – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Recent, o jurnalistă de la Washington Post, publicație care duce o adevărată campanie contra lui Donald Trump, a publicat o carte în care lovește în soția președintelui, dar în care încearcă să inducă ideea unei adevărate lupte din interiorul familiei.

Дональд Трамп - Sputnik Moldova
Politică
Anumiți republicani de top plănuiesc să nu îl mai susțină pe Trump în alegeri

În cartea “The Art of Her Deal”, jurnalista speculează pe seama unui „conflict de putere” între ”Prima doamnă” și fiica lui Trump, Ivanka, încercând să creeze imaginea unei familii cu probleme și obsesii pentru putere. În realitate, cele două superbe femei, de o distincție și bună creștere rare, s-au implicat în acțiuni de binefacere, susținându-l pe președintele care a încercat să se lupte cu sistemul - „Deep state”.

Sistem la care este conectat și Washington Post, fapt dovedit în cazul Michael Flynn – pentru care s-au primit premii Pulitzer. Inclusiv autoarea cărții despre Melania Trump a primit acest premiu!

Ce spunea Donald Trump când a izbucnit scandalul compromiterii generalului Flynn de către ”Deep state” și democrații lui Obama? Că cei de la Washington Post ”au scris la comandă copy paste de pe mailuri de la Pentagon fakeuri despre Flynn - acești redactori… sunt niște hoți! Ar trebui obligați să dea înapoi premiile Pulitzer”.

Acum se pune la cale un alt atac murdar contra președintelui: o carte a fostului consilier pe probleme de securitate naţională de la Casa Albă John Bolton, poate cel mai obsedat de război și conflicte dintre cei care au ajuns în preajma președintelui.

În care ”The Room Where It Happened, A White House Memoir”, John Bolton îl acuză pe Trump că ar fi luat ”toate deciziile ghidat de un calcul în vederea realegerii” – adică în interes politic personal!

”Un preşedinte pentru care a fi reales este singurul lucru care contează, chiar dacă asta înseamnă să pună în pericol ori să slăbească naţiunea”, îl descrie Bolton pe Trump, conform editorului cărții.

Se fac referiri și la criza provocată de ancheta din Ucraina, prin care Trump a dat în vileag uriașa corupție a lui Biden, susținută de democrați – dar și alte episoade.

Episodul se suprapune peste alte declarații anti-Trump făcute de militari și politicieni din zona NATO și a ”Deep state”-ului.

Lansarea cărții lui Bolton este prevăzută pentru 23 iunie, dar guvernul a atacat în justiţie, încercând să blocheze publicarea acestei cărţi, arătând că fostul consilier Bolton nu a obţinut aprobarea administraţiei şi ”încalcă evident acordurile pe care le-a semnat ca o condiţie a angajării sale şi accesului la informaţii strict clasificate”.

Deci, o nouă încercare murdară a Deep State și a democraților de a-l lovi pe Trump și de a pune mâna pe Casa Albă – principal centru de putere mondial - și al țării cu un PIB de peste 20 trilioane de dolari.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0