Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Culmea hoției! Închiria apartamente și dispărea din ele cu toate bunurile de preț

© Sputnik / Miroslav Rotariограбление
ограбление - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din Capitală a fost reținut de poliție, fiind suspectat de o serie de furturi din locuințe.

CHIȘINĂU, 23 iun - Sputnik. Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost plasat în izolatorul de detenție provizorie al Poliției Capitalei, fiind suspectat de furt din locuință. 

Валюта разных стран - Sputnik Moldova
Societate
Jaf de proporții la Ialoveni: Hoții au furat zeci de mii de euro din casa unei femei

Oamenii legii susțin că dețin probe care ar demonstra că acesta a sustras dintr-un apartament din Capitală un televizor și alte bunuri materiale. Prejudiciul estimat este de 6.100 de lei.

În cadrul urmăririi penale, anchetatorii au stabilit că individul nu este la prima abatere și că ar fi specializat în furturi din locuințe. Mai mult, acesta ar fi avut și o metodă bine pusă la punct - închiria apartamente pentru câteva zile, apoi fura tot ce era de preț din ele și dispărea. Bunurile sustrase le-ar fi vândut pentru a obține profit.

Pe numele suspectului a fost deschis un dosar penal pentru furt. El riscă acum o amendă de până la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității sau până la 4 ani de închisoare.

Ofițerii de investigație întreprind în prezent măsuri pentru a stabili complicitatea bărbatului și în alte cazuri de furt comise pe teritoriul municipiului Chișinău.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0