Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Jaf de proporții la Ialoveni: Hoții au furat zeci de mii de euro din casa unei femei

© Sputnik / Yana ZaharovaВалюта разных стран
Валюта разных стран - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie din localitatea Mileștii Mici a anunțat oamenii legii că persoane necunoscute i-au forțat ușa și au intrat în casă, de unde au furat o sumă impunătoare de bani.

CHIȘINĂU, 22 iun - Sputnik. Furt de proporții deosebit de mari în satul Mileștii Mici din raionul Ialoveni. O femeie în vârstă de 71 de ani a anunțat poliția că în casa sa au pătruns hoții i-au furat 35.500 de euro, 2.200 de dolari, 56.000 de lei și bijuterii din aur.

Aceștia au intrat în locuință prin forțarea ușii, se menționează într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliției. 

Аптека - Sputnik Moldova
Societate
Jaf într-o farmacie din Cahul: Au dispărut mai multe medicamente și cosmetice - Foto

În cadrul investigațiilor, oamenii legii au identificat un suspect în cazul furtului de proporții - un bărbat în vârstă de 37 de ani, originar din Orhei și domiciliat în Chișinău.

Forțele de ordine susțin că bănuitul a mai fost anterior certat cu legea. El a fost judecat pentru diverse infracțiuni, iar în luna ianuarie a acestui an a fost eliberat din detenție. Nu se cunosc informații despre celelalte persoane implicate în comiterea infracțiunii. 

Spre fericirea femeii care a fost jefuită, toți banii furați au fost găsiți la domiciliul suspectului în cadrul perchezițiilor. Tot acolo au fost găsite și alte bunuri materiale, a căror proveniență nu se cunoaște deocamdată.

Bărbatul riscă acum până la 12 ani de închisoare pentru furt în proporții deosebit de mari. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0