Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Evoluția infecției cu coronavirus în Moldova: Date actualizate

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății a publicat datele actualizate privind evoluția infecției COVID-19 în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 22 iun - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că alte 123 de persoane au fost tratate și externate. În total, 8019 persoane s-au vindecat. Până în prezent, în Moldova au fost confirmate 14 200 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1161  în Transnistria.

Timp de 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 din Chișinău, au fost internate 47 de persoane cu suspecție la COVID-19.

Центр гигиены и эпидемиологии в Санкт-Петербурге - Sputnik Moldova
Veste cumplită din Germania – focar de COVID-19, 650 de români infectați

Crește numărul infectaților care sunt în stare gravă - 465 de persoane (dintre care 32 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 1094-stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

Ministerul Sănătății anunță alte două decese provocate de COVID-19. Este vorba de un bărbat de 76 de ani, din raionul Drochia, internat la Spitalul Raional Drochia, pe 18 iunie. Acesta acea și alte comorbidități: obezitate de gradul III, angină pectorală de efort.

Din păcate, nstituția anunță decesul medicului Ion Stati, de 57 de ani, care a activat în calitate de șef al Secției Diagnostică Funcțională din cadrul IMSP SR Orhei, unde și-a dedicat întreaga activitate profesională.

”Îi aducem un ultim omagiu și exprimăm sincere condoleanțe familiei, apropiaților și colegilor”, anunță Ministerul Sănătății.

Până la ziua de azi, au fost confirmate 2182 cazuri de infectare în rândul angajaţilor sistemului de sănătate, printre care: medici-557, asistenţi medicali-865, personal auxiliar-620, felceri-114, farmaciști-26.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0