Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Prag psihologic depășit în România în epidemia COVID-19

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Date oficiale de ultimă oră – noi infectări cu SARS Cov2 – s-a ajuns la un total care poate fi considerat un prag psihologic.

BUCUREȘTI, 21 iun – Sputnik, Evan Răutu. Până azi, 21 iunie, au fost confirmate 24.045 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus) pe teritoriul României – depășindu-se pragul psihologic de 24.000.

Медработник проверяет девушку на наличие коронавирусной инфекции в Пекине  - Sputnik Moldova
Biolog: Care sunt simptomele ascunse ale coronavirusului

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16.911 au fost declarate vindecate și au fost externate.

De ieri până azi la ora 10.00 au fost înregistrate 12 decese ale unor pacienți infectați cu covid-19 - 8 bărbați și 4 femei - internați în spitalele din Argeș, Galați, Sibiu, Suceava și Vrancea.

Pe vârste: 1 deces la categoria 50-59 ani, 2 decese la categoria 60-69 ani, 6 decese la categoria 70-79 ani și 3 decese la peste 80 de ani. De precizat că în cazul tuturor deceselor sunt au existat comorbidități. În total, 1.512 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în România.

De menționat că, la această oră, în România sunt internați 195 de pacienți în secțiile de terapie intensivă. De asemenea, sunt 1.309 persoane în carantină iar 76.621 de persoane sunt în izolare la domiciliu, sub monitorizare medicală.

La nivel național, au fost prelucrate în total 626.330 de teste.

© Photo : Sursa: prnitscreen/Atena 3Numărul zilnic de infectări în România
Prag psihologic depășit în România în epidemia COVID-19 - Sputnik Moldova
Numărul zilnic de infectări în România

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0