Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vladimir Putin a explicat deosebirea dintre egoism și protejarea intereselor naționale

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин провел совещание с членами правительства РФ
Президент РФ В. Путин провел совещание с членами правительства РФ - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit lui Vladimir Putin, Rusia nu se află în categoria țărilor ce nu au privilegiul de a-și apăra scopurile și interesele.

CHIȘINĂU, 21 iun – Sputnik. Apărarea intereselor naționale presupune căutarea de soluții reciproc acceptabile cu partenerii, în timp ce egoismul este o concentrare pe sine, a declarat președintele rus, Vladimir Putin.

„Egoismul se concentrează numai pe sine, iar protejarea intereselor naționale implică, între altele, căutarea de soluții reciproc acceptabile împreună cu partenerii noștri”, a explicat liderul rus.

 Президент РФ Владимир Путин - Sputnik Moldova
Rusia
Vladimir Putin, despre rolul Rusiei în lume
Vladimir Putin a menționat că a existat o perioadă în istorie când Rusia, „din păcate, nu a îndrăznit să-și declare interesele naționale”.

Și nu este ceva neobișnuit că Rusia a început să facă acest lucru la începutul anilor 2000.

„Pur și simplu nu toate țările dispun de un asemenea privilegiu - să lupte pentru interesele lor”, a adăugat șeful statului rus, într-un interviu pregătit pentru difuzare pe postul tv Rossia 1.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0