Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vladimir Putin a explicat deosebirea dintre egoism și protejarea intereselor naționale

© Sputnik / Алексей Дружинин / Trecere la banca de fotografiiПрезидент РФ В. Путин провел совещание с членами правительства РФ
Президент РФ В. Путин провел совещание с членами правительства РФ - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Potrivit lui Vladimir Putin, Rusia nu se află în categoria țărilor ce nu au privilegiul de a-și apăra scopurile și interesele.

CHIȘINĂU, 21 iun – Sputnik. Apărarea intereselor naționale presupune căutarea de soluții reciproc acceptabile cu partenerii, în timp ce egoismul este o concentrare pe sine, a declarat președintele rus, Vladimir Putin.

„Egoismul se concentrează numai pe sine, iar protejarea intereselor naționale implică, între altele, căutarea de soluții reciproc acceptabile împreună cu partenerii noștri”, a explicat liderul rus.

 Президент РФ Владимир Путин - Sputnik Moldova
Rusia
Vladimir Putin, despre rolul Rusiei în lume
Vladimir Putin a menționat că a existat o perioadă în istorie când Rusia, „din păcate, nu a îndrăznit să-și declare interesele naționale”.

Și nu este ceva neobișnuit că Rusia a început să facă acest lucru la începutul anilor 2000.

„Pur și simplu nu toate țările dispun de un asemenea privilegiu - să lupte pentru interesele lor”, a adăugat șeful statului rus, într-un interviu pregătit pentru difuzare pe postul tv Rossia 1.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0