Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vladimir Putin, despre rolul Rusiei în lume

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimedia Президент РФ Владимир Путин
 Президент РФ Владимир Путин - Sputnik Moldova
Abonare
Situația în lume s-ar fi deteriorat mult dacă Rusia n-ar fi ocupat o poziția demnă în lume, a subliniat președintele rus Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 14 iun - Sputnik. Dacă Rusia nu s-ar fi refăcut, lumea ar fi fost mult mai periculoasă. Declarația a fost făcută de președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

Mesajul șefului statului a răsunat în cadrul programului ”Vesti Nedeli” (Știrile săptămânii n.red.) la postul de televiziune Rossiya 1.

”Dacă Rusia nu și-ar fi revenit, și nu-ar fi luat poziția sa demnă în lume, acum situația în lume ar fi fost mai rea și mai periculoasă”, a declarat Vladimir Putin.

Конституция России. Архивное фото - Sputnik Moldova
Politică
Referendum de amendare a Constituției Rusiei: Câte secții de votare vor fi în Transnistria
Anterior, liderul rus, vorbind în cadrul ceremoniei de decorare a eroilor muncii pe Dealul Poklonnîi din Moscova, și-a exprimat încrederea că majoritatea cetățenilor Federației Ruse vor susține modificările propuse la Constituție.

El a subliniat că memoria strămoșilor, istoria și independența Rusiei sunt sfinte și unite pentru toți locuitorii țării.

În plus, oamenii din Rusia sunt legați de principii morale, valori de familie și dragoste.

Potrivit președintelui rus, acestea este temelia care va determina natura și dezvoltarea ulterioară a Rusiei. Votarea amendamentelor va avea loc la 1 iulie. Această zi este declarată nelucrătoare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0