Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19: Încă un deces, iar bilanțul persoanelor tratate este de aproape 8 mii

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Până acum au fost înregistrate 13.953 de cazuri de COVID-19, inclusiv 2.146 de cazuri în rândul angajaţilor sistemului de sănătate. Astăzi a fost anunțat al 465-lea deces ca urmare a bolii. Bilanțul celor tratați și externați este de 7.896 de persoane.

CHIȘINĂU, 21 iun – Sputnik. Încă un deces ca urmare a contaminării cu coronavirus este anunțat în această dimineață de Ministerul Sănătății – a decedat un bărbat de 55 de ani din autonomia găgăuză, care era internat la spitalul din Comrat. Este al 465-lea deces cauzat de complicațiile provocate de COVID-19.

Stela Gheorghiță - Sputnik Moldova
Reprezentant OMS: Doar purtând mască nu suntem protejați de COVID-19

De ieri până astăzi, alte 151 de persoane au fost tratate și externate. Bilanțul persoanelor tratate de COVID-19 în Republica Moldova a ajuns la 7.896 de persoane.

Încă 397 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în Republica Moldova sâmbătă, 20 iunie.

Ministerul oferă detalii despre starea de sănătate a persoanelor infectate: 440 sunt în stare gravă, inclusiv 31 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată, 1.097 au o stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi sunt în stare satisfăcătoare.

Din martie și până acum au fost confirmate 2.146 de cazuri de infectare în rândul angajaţilor sistemului de sănătate: medici - 547, farmaciști - 26, asistenţi medicali - 852, felceri - 112, personal auxiliar - 609 persoane.

Până în dimineața de 21 iunie, în Republica Moldova au fost înregistrate 13.953 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, inclusiv 1.156 în Transnistria.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0