Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Durere fără margini: Un polițist din Bălți a murit astăzi din cauza COVID-19

© Sputnik / Евгений ПанасенкоСвеча
Свеча - Sputnik Moldova
Abonare
Ofițerul de Poliție avea 52 de ani și nu suferea de alte boli cronice. Este cel de al doilea deces printre angajații MAI.

CHIȘINĂU, 20 iun – Sputnik. Ministerul Afacerilor Interne a anunțat cu puțin timp în urmă despre decesul unui angajat al Inspectoratului de Poliție Bălți, din cauza complicațiilor provocate de virusul COVID-19.

Центр инфекционных болезней ФГАУ НМИЦ здоровья детей готов к приему детей с COVID-19 - Sputnik Moldova
Situația se agravează: Alte 8 persoane au murit din cauza COVID-19

Bărbatul a fost internat la Spitalul municipal Bălți unde a urmat tratament timp de două săptămâni. Potrivit sursei, acesta nu suferea de alte boli, dar starea lui de sănătate s-a înrăutățit din cauza unei pneumonii acute provocate de virus. În această dimineață, polițistul a fost răpus de boală.

Ofițerul a activat în cadrul Poliției din 1999. El avea 53 de ani, era căsătorit și a lăsat în urmă un copil minor. Soția acestuia este medic și a fost infectată de asemenea cu noul coronavirus, însă a reușit să se vindece.

”Echipa Ministerului Afacerilor Interne regretă plecarea unui camarad devotat profesiei și transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate în aceste momente de grea încercare. Suntem alături și vom oferi tot suportul pentru depășirea acestor momente complicate”, se arată într-un comunicat al instituției.

În total, în rândul angajaților din cadrul MAI au fost confirmate 281 de cazuri de infectare cu COVID-19. În momentul de față, 104 dintre aceștia urmează tratament. Este cel de al doilea caz de deces înregistrat în rândul angajaților de la Interne.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0