Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Situația se agravează: Alte 8 persoane au murit din cauza COVID-19

© Sputnik / Евгений Одиноков / Accesați arhiva multimediaЦентр инфекционных болезней ФГАУ "НМИЦ здоровья детей" готов к приему детей с COVID-19
Центр инфекционных болезней ФГАУ НМИЦ здоровья детей готов к приему детей с COVID-19 - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății a făcut publice noi date cu privire la numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus, și a deceselor înregistrate până în prezent.

CHIȘINĂU, 20 iun – Sputnik. Până în dimineața zilei de sâmbătă au fost confirmate 13 556 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care  1146  în regiunea transnistreană, a comunicat Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Госпиталь COVID-19 в ГКБ №15 имени О. М. Филатова - Sputnik Moldova
Încă un lucrător medical a murit astăzi din cauza COVID-19

În ultimele 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 din Chișinău, au fost internate 68 de persoane suspecte de infectare cu COVID-19.

Dintre persoanele infectate, 440 se află în stare gravă, 23 de pacienți fiind conectați la aparate de respirație asistată. Alți 1097 sunt spitalizați în stare de gravitate medie.

Până în prezent, au fost confirmate 2112 cazuri de infectare în rândul angajaţilor sistemului de sănătate, printre care 539 de medici, asistenţi medicali - 834, personal auxiliar - 602, felceri - 111, farmaciști - 26.

Totodată,  220 persoane  au fost tratate și externate în ultimele 24 de ore. În total, 7745 persoane s-au vindecat.

Ministerul de resort informează despre înregistrarea altor opt decese cauzate de complicațiile  provocate de COVID-19. Toate persoanele care și-au pierdut viața – patru bărbați și patru femei cu vârste cuprinse între 37 și 86 de ani – mai sufereau și de alte boli cronice. Numărul total al persoanelor decedate a ajuns astfel la 458.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0