Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Avocatul de la Telenești a fost reținut de ofițerii CNA: Detalii

© Sputnik / Miroslav RotariЗадержание
Задержание - Sputnik Moldova
Abonare
Centrul Național de Anticorupție investighează un caz cu implicarea unui avocat din Telenești. Ce a făcut acesta.

CHIȘINĂU, 19 iun – Sputnik. Un avocat din Telenești a fost reținut în flagrant într-un dosar de corupere pasivă și trafic de influență.

Acesta a ajuns pe mâna ofițerilor Centrului Național Anticorupție și procurorii anticorupție după ce ar fi pretins de la un bărbat 2000 de euro pentru a-l ajuta să scape de raspundere penală pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate.

НЦБК  - Sputnik Moldova
Politică
Parlamentul a votat: Vadim Cojocaru a fost numit director adjunct al CNA

Cel care l-a denunțat pe avocat susține că acesta din urmă ar avea influență asupra unor angajați ai Inspectoratului de Poliție Telenești și procurorului din cadrul Procuraturii Telenești, care conduce urmărirea penală în dosarul său și că i-ar putea determina pe funcționari să falsifice probele ce urmează a fi administrate.

După ce a fost prins în flagrant în momentul în care primea două mii de euro, bărbatul a fost escortat la sediul Direcției generale teritoriale Nord pentru a fi audiat, iar în prezent este în custodia CNA pentru 72 de ore.

Pe acest caz a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență si corupere pasivă. Ofițerii CNA desfășoară acțiuni de urmarire și de investigare pentru stabilirea întregului cerc de suspecți și potențială implicare a altor funcționari în prezenta cauză. Precizăm, aseară ofițerii Centrului Național Anticorupție au descins cu percheziții la Inspectoratul de Poliție Telenești.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0