Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Parlamentul a votat: Vadim Cojocaru a fost numit director adjunct al CNA

© Sputnik / Miroslav RotariНЦБК
НЦБК  - Sputnik Moldova
Abonare
Parlamentul a votat în ședința de astăzi pentru numirea lui Vadim Cojocaru în funcția de director adjunct al Centrului Național Anticorupție.

CHIȘINĂU, 11 mai - Sputnik. Parlamentul l-a numit, în ședința de astăzi, pe Vadim Cojocaru în funcția de director adjunct al Centrului Național Anticorupție. Potrivit legislației, directorul CNA, în activitatea sa, este asistat de doi adjuncţi.

Punctul comun de trecere a frontierei de stat Palanca - Sputnik Moldova
Societate
Brokeri vamali ajunși pe mâna ofițerilor CNA

Vadim Cojocaru a fost director adjunct al Centrului Național Anticorupție, funcție din care a plecat în data de 23 martie 2018, cu trei săptămâni înainte de a-i expira mandatul.

El a deținut în 2012 și funcția de consilier al primarului general al municipiului Chişinău pe probleme de securitate şi ordine publică. A activat și la Ministerul Justiției și Ministerul de Interne în diferite funcții.

În data de 15 iunie 2011, ministrul Justiţiei de atunci Oleg Efrim a emis un ordin prin care Vadim Cojocaru a fost demis din fncția de director general al Departamentului Instituţiilor Penitenciare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0