Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Transport public suspendat în weekend și acces interzis pe unele străzi - Detalii

© Sputnik / Miroslav RotariТроллейбус
Троллейбус  - Sputnik Moldova
Abonare
Transportul public va fi suspendat în acest weekend în Capitală, iar unele străzi nu vor fi accesibile din cauza lucrărilor de reparație.

CHIȘINĂU, 19 iun - Sputnik. În zilele de sâmbătă și duminică, circulația transportului public în Capitală, troleibuze și autobuze, va fi sistată. Măsura este aplicată în scopul prevenirii răspândirii infecției COVID-19 în rândul locuitorilor municipiului Chișinău. De luni, 22 iunie, circulația troleibuzelor și autobuzelor va fi reluată în regim obișnuit. 

La fel, în perioada 20 iunie  - 21 iunie va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexandr Pușkin, între străzile Alexei Șciusev și strada București. Măsura este luată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice.

Ремонт дороги - Sputnik Moldova
Societate
Republica Moldova s-a transformat în șantier: Câți kilometri de drum vor fi reparați

De asemenea, sâmbătă, pe data de 20 iunie, va fi suspendat traficul rutier pe strada Ion Inculeț, în contextul executării lucrărilor de reamplasare a pilonilor de energie electrică.

În perioada 20 iunie - 22 iunie va fi suspendat traficul rutier la intersecția străzilor Vlaicu Pârcălab și strada Mihail Kogălniceanu. Măsura este luată în contextul desfășurării de către întreprinderea „Apă-Canal Chișinău" a lucrărilor de reabilitare a apeductului din zonă.

Totodată, se suspendă traficul rutier și cel pietonal, în perioada 19-30 iunie curent, pe strada Tighina, tronsonul cuprins între strada Mitropolit Varlaam și strada Columna, în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a utilităților din zona istorică a orașului.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0