Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Igor Dodon s-a întâlnit cu reprezentantul special al președintelui în exercițiu al OSCE

© Photo : OSCE / Mikhail EvstafievФлаги ОБСЕ
Флаги ОБСЕ - Sputnik Moldova
Abonare
Mai multe probleme legate de reglementarea conflictului transnistrean au fost abordate în cadrul unei întrevederi a lui Igor Dodon cu un reprezentant OSCE.

CHIȘINĂU, 18 iun – Sputnik. Diverse probleme, în special legate de actuala stare de lucruri privind reglementarea conflictului transnistrean au fost discutate de șeful statului Igor Dodon cu reprezentantul special al președintelui în exercițiu al OSCE, diplomatul austriac Thomas Mayr-Harting.

Конституция России. Архивное фото - Sputnik Moldova
Politică
Referendum de amendare a Constituției Rusiei: Câte secții de votare vor fi în Transnistria

Președintele spune că î̂ntrevederea s-a desfășurat după negocierile pe care le-a avut diplomatul cu așa zisa administrație de la Tiraspol cu șefii misiunilor diplomatice din țările participante la formatul „5+2”.

„Am exprimat gratitudine pentru eforturile pe care Albania, în calitatea sa de președinte al OSCE, le depune în raport cu Republica Moldova”, scrie Dodon pe pagina sa de Facebook.

Alte subiecte abordate țin de libera circulație a cetățenilor, telecomunicațiile, funcționarea sistemului bancar, precum și perspectivele de realizare a unor inițiative noi, care ar conduce la consolidarea încrederii.

Șeful statului mai spune că Republica Moldova va continua dialogul în vederea atingerii unui progres substanțial în reglementarea transnistreană.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0