Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Artiștii revin pe scena Palatului Național: Când va avea loc primul concert

© Sputnik / Miroslav RotariPalatul Național ”Nicolae Sulac”
Palatul Național ”Nicolae Sulac” - Sputnik Moldova
Abonare
Veste bună pentru fanii interpreților autohtoni. Aceștia revin pe scenă Palatului Național cu cele mai noi melodii.

CHIȘINĂU, 18 iun – Sputnik. Interpreții autohtoni revin pe scena Palatului Național. Concertele au loc în cadrul proiectului „Cu dor de voi”, lansat de „Moldova Concert” sub egida Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Secretarul de stat la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Andrei Chistol a declarat pentru Sputnik Moldova că această acțiune are drept scop promovarea muzicii autohtone și susținerea interpreților de la noi, care de la începutul pandemiei nu au mai putut participa la concerte sau alte evenimente.

Andrei Chistol ne-a mai spus că „în fiecare duminică, pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac”, vor urca cei mai îndrăgiți artiști ai neamului, pentru a aduce muzica adevărată în casele spectatorilor”.

Concertele vor fi transmise live pe pagina de Facebook a OCI „Moldova Concert” și în direct la postul național de televiziune. Duminică, 21 iunie, începând cu ora 20:00, vor evolua Formația Millenium, Natalia Munteanu, Anișoara Puică, Igor Cuciuc și alții.

Piesă de teatru, imagine simbol, arhivă - Sputnik Moldova
Societate
Actorii ne invită la teatru online: Ce piese puteți viziona pe Facebook

Amintim că de la începutul lunii martie au fost sistate activitățile localurilor de agrement, recreere, a centrelor sportive, bazinelor de înot, sălilor de fitness.

Totodată, a fost suspendată activitatea teatrelor, cinematografelor, muzeelor și sălilor de concert. Primul mare concert la care urmau să participe artiști de la noi și de peste hotare, care a fost anulat din cauza pandemiei, a fost Concertul de închidere a Festivalului „Mărțișor 2020”.

Artiștii au conștientizat pericolul provocat de COVID-19 și au amânat toate evenimentele pentru o perioadă nedeterminată, altele chiar au fost anulate. Pentru a fi mai aproape de fanii lor, unii au transmis concerte live, de la domiciliu. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0