Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La un pas de tragedie: O femeie a fost cât pe ce ce să se înece într-o fântână

Abonare
O femeie de 66 de ani era cât pe ce să se înece după ce a căzut într-o fântână părăsită. Aceasta a fost transportată la spital cu o ambulanță.

CHIȘINĂU, 9 mai - Sputnik. Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din nordul țării au salvat o femeie care a căzut într-o fântână. Potrivit IGSU, cazul s-a produs în orașul Dondușeni.

Orașul Soroca în carantină - Sputnik Moldova
Societate
IGSU: Nimănui nu-i este permisă intrarea în localitățile aflate în carantină

Imediat, la fața locului s-a deplasat un echipaj de intervenție pentru a scoate la suprafață victima care se afla la o adâncime de aproximativ 8 metri. 

Salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au reușit să o scoată cu ajutorul echipamentului specializat în aproximativ 15 minute. Femeia în vârstă de 66 de ani a fost preluată de o ambulanță și dusă la Spitalul Raional Dondușeni pentru a primi tratament.

© Photo : Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAIO femeie a căzut într-o fântână
La un pas de tragedie: O femeie a fost cât pe ce ce să se înece într-o fântână - Sputnik Moldova
O femeie a căzut într-o fântână

Circumstanțele și cauza incidentului urmează să fie stabilite de oamenii legii. În ultimele 24 de ore, salvatorii IGSU au intervenit în 29 de situații de risc.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0