Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un bărbat oferea în chirie apartamente ce nu-i aparțineau: A fost reținut de Poliție

© Sputnik / Yuriy AnnaCurtea unui bloc locativ din Chișinău
Curtea unui bloc locativ din Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr în vârstă de 21 ani, originar dintr-o localitate din raionul Soroca, a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat de comiterea mai multor escrocherii în Capitală. 

CHIȘINĂU, 16 iun - Sputnik. Potrivit poliției, bărbatul reținut lua în chirie apartamente pentru câteva zile. Apoi, prin intermediul rețelelor de socializare, le oferea în chirie deja altor persoane și se dădea drept proprietar.

Arest - Sputnik Moldova
Societate
A vrut să scape un infractor de pușcărie, dar a ajuns și el după gratii – Detalii

Astfel, în data de 6 mai el i-ar fi oferit unei tinere apartament în chirie și a obținut un profit în sumă de 4000 de lei. 

În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală, polițiștii au acumulat probe concludente în privința tânărului. Iar în cadrul audierilor, suspectul și-a recunoscut vinovăția. Tânărul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru infracțiuni analogice și furt.

În prezent suspectul este cercetat penal pentru escrocherie, infracțiune care conform legislației se pedepsește cuse pedepseşte cu amendă în mărime de până la 42 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0