Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cât va mai sta în arest șoferul care a provocat teribilul accident din Capitală

© SputnikAccident rutier în Capitală
Accident rutier în Capitală - Sputnik Moldova
Abonare
Șoferul care, acum mai bine de o lună, a provocat un grav accident în centrul Capitalei, în urma căruia au murit doi oameni, va mai sta încă 30 de zile în arest. Decizia a fost luată astăzi de Judecătoria Ciocana.

CHIȘINĂU, 16 iun. - Sputnik. Magistrații au admis integral demersul procurorului de a prelungi cu încă o lună mandatul de arest pentru șoferul care se face vinovat de tragicul accident produs în data de 17 mai în centrul Capitalei. 

Исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Societate
Noi detalii despre teribilul accident din Capitală: Ce riscă șoferul vinovat
Acesta este cercetat penal și riscă până la 10 ani de închisoare cu privarea de dreptul de a conduce. În ultimii patru ani, tânărul în vârstă de 27 de ani, a comis 6 contravenții pentru care a și fost sancționat.

În seara zilei de 17 mai, conducătorul auto împreună cu un alt șofer ar fi pariat pe 50 de euro, urmând ca banii să fie luați de cel care ajungea primul la punctul stabilit de ei. Cei doi ar fi ponit „cursa” de la Gara Feroviară. Tânărul conducea mașina de model ”Audi” cu viteză excesivă pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, producând un grav accident la intersecție cu strada Ismail.

În urma impactului, două persoane au murit. Este vorba despre un taximetrist în vârstă de 39 de ani care a decedat pe loc, dar și pasagerul său în vârstă de 46 de ani care s-a stins la spital. Alte patru persoane s-au ales cu traumatisme și au fost spitalizate.

Rezultatele expertizei probelor de sânge prelevate imediat după impact au arătat că tânărul nu era în stare de ebrietate în momentul în care a provocat accidentul.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0