Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ministerul Sănătății: Coronavirusul a mai făcut șase victime în Moldova

© Sputnik / Anatolii KiriakМедицинские работники проводитя тест на коронавирус
Медицинские работники проводитя тест на коронавирус - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat informații actualizate despre evoluția coronavirusului în Moldova.

CHIȘINĂU, 16 iun - Sputnik. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale raportează încă șase decese provocate de infecția COVID-19. 

Тест на коронавирус  - Sputnik Moldova
Societate
Rata de contagiozitate a crescut: Cât de mult riscăm acum să ne infectăm cu COVID-19

A murit un bărbat de 65 ani din stânga Nistrului. El a fost internat în data de 28 aprilie la Institutul de Medicină Urgentă și suferea și de alte afecțiuni. 

O altă victimă este un bărbat de 50 de ani din Chișinău, care a fost internat pe 13 iunie la Institutul de Medicină Urgentă. El mai suferea de boli cardiovasculare și renale. 

A decedat și o femeie de 82 ani din Capitală, care a fost internată pe 9 iunie la Institutul de Medicină Urgentă.

Coronavirusul a răpus și o femeie de 78 ani din Taraclia. Ea a ajuns în data de 3 iunie la Spitalul Raional Cahul, având și diabet zaharat, insuficiență hepatorenală și alte afecțiuni. 

O altă victimă este o femeie de 58 ani din municipiul Chișinău. Ea a fost internată în data de 9 iunie la Centrul Oncologic COVID-19 din cadrul Institutului Oncologic. 

Ion Chicu  - Sputnik Moldova
Societate
Chicu: ”Ne așteptăm la noi recorduri la COVID-19. Vom avea 500-600 de cazuri zilnic”

Tot din cauza coronavirusului a decedat un bărbat de 71 ani din Hâncești. Ea a fost internată în data de 9 iunie la Spitalul Clinic Republican. Ea mai suferea de diabet zaharat, obezitate și cardiomiopatie mixtă.

Până în prezent în Republica Moldova au fost confirmate 11879 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1119 în stânga Nistrului.

În ultimele 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 din Chișinău au fost internate 144 de persoane cu suspecție de COVID-19. 

În prezent 403 de persoane sunt în stare gravă, inclusiv 23 de pacienți conectați la aparate de respirație asistată. 984 sunt în stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0