Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ministerul Sănătății: 375 de cazuri noi confirmate astăzi

Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat informații actualizate despre evoluția coronavirusului în Moldova.

CHIȘINĂU, 16 iun. - Sputnik. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță că astăzi au fost confirmate 375 de cazuri noi de COVID-19, dintre care patru în regiunea transnistreană.

Медицинские работники проводитя тест на коронавирус - Sputnik Moldova
Societate
Ministerul Sănătății: Coronavirusul a mai făcut șase victime în Moldova
Din numărul total de cazuri confirmate astăzi, două sunt de import - unul din Federația Rusă și altul din Marea Britanie. 

Total teste efectuate în această zi – 1824 , dintre care 1483 primare şi 341 repetate. Astfel, bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 12 254 cazuri.

Din numărul total de cazuri din această zi, 30 sunt lucrători medicali: medici – 5, asistenți medicali – 16, felceri – 6, personal auxiliar – 3.

Totodată, pe parcursul acestei zile au mai decedat șase persoane din cauza complicațiilor provocate de coronavirus, după ce dimineață au fost raportate alte șase decese. Este vorba de patru femei cu vârstele cuprinse între 59 și 67 de ani și doi bărbați de 60 și 62 de ani. Toți pacienți mai sufereau și de alte maladii. Astfel, numărul pacienților decedați a ajuns până în prezent la 423.

În total, 6 901 persoane s-au tratat de COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0