Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce se întâmplă în transportul public: Se respectă sau nu regulile antiepidemice

© Sputnik / Miroslav RotariАвтовокзал г. Кэушань
Автовокзал г. Кэушань - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au verificat dacă se respectă regulile impuse de autorități pe timp de pandemie în transportul public.

CHIȘINĂU, 15 iun - Sputnik. Oamenii legii verifică zilnic transportul public. Ei monitorizează respectarea normelor de sănătate publică pe timp de pandemie, dar și starea tehnică a transportului și siguranța în care sunt transportați pasagerii.

Avion al companiei BlueBird Airways - Sputnik Moldova
Societate
De când vor fi reluate cursele aeriene regulate de pasageri: Decizia CNSP

Atât transportatorii, cât și călătorii sunt informați de Poliție despre importanța respectării măsurilor de protecție în spațiile publice închise, pentru prevenirea răspândirii infecției COVID-19.

Chiar dacă oamenii legii au venit cu multiple apeluri de a nu încălca prevederile cadrului legal, atât cetățenii, cât și prestatorii de servicii, tot mai des ignoră normele de sănătate publică stabilite.

Doar în weekend, pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și combatere a bolilor epidemice, agenţii constatatori ai Poliţiei au întocmit 13 procese contravenționale. 

În acest context, Inspectoratul General al Poliției le recomandă cetățenilor să evite călătoriile, dacă nu sunt strict necesare, iar în cazul necesităților stringente să țină cont de normele de sănătate publică.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0