Igor Dodon și Zinaida Greceanîi, cu flori la monumentul lui Mihai Eminescu

© Photo : Facebook / Dodon IgorPreședintele Republicii Moldova, Igor Dodon, depune flori la monumentul lui Mihai Eminescu din Grădina Publică "Ștefan cel Mare" din Capitală
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, depune flori la monumentul lui Mihai Eminescu din Grădina Publică Ștefan cel Mare din Capitală - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele țării, Igor Dodon, și președintele Legislativului au depus astăzi flori la monumentul lui Mihai Eminescu din Grădina Publică "Ștefan cel Mare" din Chișinău.

Bust - Mihai Eminescu - Sputnik Moldova
Incredibil: Unica imagine păstrată de la înmormântarea lui Mihai Eminescu - Foto
CHIȘINĂU, 15 iun - Sputnik. După ce, împreună cu președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a depus flori la monumentul lui Eminescu, Igor Dodon a postat un mesaj pe Facebook.

"Astăzi, împreună cu Zinaida Greceanîi, președintele Parlamentului și consilierii prezidențiali, am depus flori la bustul marelui poet al literaturii noastre, Mihai Eminescu, pentru a-i aduce un omagiu cu prilejul celor 131 de ani de la trecerea în neființă", a scris Dodon.

"Fiecare popor are anumite personalități cu care se poate mândri, iar noi ne mândrim cu Mihai Eminescu care este geniul literaturii noastre. Marele poet ne-a lăsat drept moștenire un tezaur cultural de o valoare incontestabilă pe care trebuie să-l păstram și să-l transmitem următoarelor generații", a mai afirmat Igor Dodon.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0