Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Uimitor: Iată care este rata mortalității în Rusia în ianuarie-aprilie 2020

© Sputnik / Илья Питалев / Trecere la banca de fotografiiМашина скорой медицинской помощи
Машина скорой медицинской помощи - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În ianuarie-aprilie, numărul deceselor înregistrate în Rusia a fost mai mic decât în perioada similară a anului trecut, potrivit ultimelor date publicate de Rosstat.

CHIȘINĂU, 14 iun – Sputnik. Sporul negativ al populației Rusiei în ianuarie-aprilie 2020 a constituit 160,3 mii de persoane, potrivit ultimelor date ale Rosstat.

Numărul deceselor în ianuarie-aprilie a anului curent a constituit 609,5 mii, în scădere cu 2,8 la sută față de perioada similară a anului trecut (în ianuarie-aprilie 2019 numărul deceselor a constituit 626,7 mii).

Сотрудник лаборатории ФБУЗ 'Центр гигиены и эпидемиологии в Санкт-Петербурге во время тестирования проб на коронавирус  - Sputnik Moldova
Societate
Incredibil: Iată care este rata mortalității în regiunea transnistreană comparativ cu 2019

Totodată, natalitatea în Rusia în perioada ianuarie-aprilie s-a diminuat cu 6,1 la sută. În ianuarie-aprilie 2020 în Rusia s-au născut 449,2 mii de copii, în timp ce în perioada similară a anului trecut - 478,5 mii.

De asemenea, Rosstat publică separate datele despre mortalitatea din luna aprilie, legată de coronavirus. Potrivit biroului rus de statistică, în luna aprilie în Rusia COVID-19 a fost cauza principală a mortalității a 1660 de persoane, inclusiv la 1270 virusul a fost identificat, iar la 390 – nu.

În afară de aceasta, Rosstat oferă datele despre numărul deceselor cauzelor morții fiind legate de alte patologii – 1052 de cazuri, dintre care 435 COVID-19 nu a fost o cauză principală, însă a avut un impact asupra evoluției patologiilor grave; în 617 de cazuri COVID-19 nu a fost o cauză principală a decesului și nu a avut o influență asupra evoluției patologiilor grave.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0