Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Alte 281 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 și opt decese

© Sputnik / Алексей Даничев / Accesați arhiva multimediaСотрудник лаборатории ФБУЗ 'Центр гигиены и эпидемиологии в Санкт-Петербурге во время тестирования проб на коронавирус
Сотрудник лаборатории ФБУЗ 'Центр гигиены и эпидемиологии в Санкт-Петербурге во время тестирования проб на коронавирус  - Sputnik Moldova
Abonare
Informațiile actualizate privind răspândirea noului tip de coronavirus nu sunt deloc încurajatoare. Aproape 300 de cazuri noi au fost înregistrate astăzi.

CHIȘINĂU, 14 iun - Sputnik. Alte 281 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Informația a fost prezentată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Как люди спасаются от жары в Кишиневе - Sputnik Moldova
Societate
COVID-19: Comportamentul corect pe timp de caniculă - recomandările ANSP

Cazurile sunt raportate în urma efectuării a 984 de teste. Astfel, numărul total de cazuri de la începutul pandemiei până în prezent a ajuns la 11740 de persoane infectate.

Alți 15 lucrători medicali au fost confirmați pozitiv la COVID-19. Dintre aceștia, patru medici, șase asistenți medicali și cinci persoane din personalul auxiliar.

Totodată, alte 202 persoane s-au vindecat, iar bilanțul se ridică la 6623 de pacienți tratați de noul coronavirus. 

Trist este că duă ce dimineață a fost înregistrat un deces, la această oră ministerul anunță altele șapte. Este vorba de trei femei și patru bărbați cu vârste între 45 și 70 de ani. Numărul total de decese a ajuns la 406 de persoane. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0