Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce i-a urat președintele Dodon lui Klaus Iohanis de ziua lui

© Photo : Facebook / Igor DodonPreședintele Dodon a promulgat Legea Bugetului
Președintele Dodon a promulgat Legea Bugetului - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele României, Klaus Iohannis își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cu această ocazie, Igor Dodon i-a transmis un mesaj.

CHIȘINĂU, 13 iun – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis un mesaj de felicitare președintelui României, Klaus Iohannis, cu ocazia zilei de naștere.

”Îi doresc omologului meu român sănătate, bucurii, viață îndelungată și mult spor în activitatea de mare responsabilitate”, scrie Dodon pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon - Sputnik Moldova
Politică
Ce mesaj i-a transmis Igor Dodon omologului său român Klaus Iohannis
Șeful statului este convins că „relațiile de prietenie și cooperare existente între țările noastre vor cunoaște, prin eforturi comune, o dezvoltare dinamică, fortificându-se în albia firească a colaborării reciproc avantajoase, spre beneficiul ambelor state”.

Dodon, i-a mulțumit lui Klaus Iohannis și poporului român pentru susținerea acordată Republicii Moldova în lupta împotriva răspândirii Covid-19.

„Vă asigur de faptul că Republica Moldova va continua să depună eforturile necesare pentru atingerea acestui obiectiv comun în spiritul parteneriatului strategic existent între statele noastre”, este precizat în mesajul președintelui Dodon.

Klaus Iohannis este cel de-al patrulea Președinte al României ales după Decembrie 1989. Membru al unei vechi familii de sași transilvăneni, Klaus Iohannis s-a născut pe 13 iunie 1959, la Sibiu. Este căsătorit din 1989 cu Carmen Iohannis, profesoară de limba engleză la un liceu de prestigiu din Sibiu.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0