Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția de Frontieră: Un bărbat a vrut să traverseze frontiera ilegal

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPolițist de frontieră cu binoclu
Polițist de frontieră cu binoclu - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a vrut să traverseze frontiera ilegal. Planurile acestuia au fost zădărnicite însă de oamenii legii.

CHIȘINĂU, 12 iun - Sputnik. Polițiștii de frontieră au zădărnicit planurile unui bărbat care intenționa să traverseze clandestin hotarul moldo-ucrainean pentru a ajunge în Crimeea.

Румыния контрольно пропускной пункт - Sputnik Moldova
Societate
Poliția de Frontieră: Un cetățean a fost preluat de la vamă cu simptome ale COVID-19

O patrulă a Sectorului Poliției de Frontieră Volintiri a primit o informație operativă despre traversarea ilegală a hotarului și a acționat în zona de responsabilitate. Astfel, a oprit în apropierea liniei de frontieră bărbatul care se deplasa cu bicicleta.

Cetățeanul țării noastre în vârstă de 36 de ani, originar din raionul Comrat avea asupra lui documentul de călătorie valabil. 

Fiind audiat, el a recunoscut că urma să treacă granița ilegal pentru a ajunge în Crimeea, ca să se angajeze acolo. El a explicat că a recurs la acest gest pentru că pe teritoriul statului vecin sunt restricții de traversare.

Până la stabilirea tuturor circumstanțelor, bărbatul este cercetat în libertate pentru tentativa de trecere ilegală a frontierei de stat. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0