Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția de Frontieră: Un cetățean a fost preluat de la vamă cu simptome ale COVID-19

© Sputnik / Miroslav RotariРумыния контрольно пропускной пункт
Румыния контрольно пропускной пункт - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția de Frontieră prezintă date actualizate cu privire la traversarea frontierei de stat în ultimele 24 de ore.

CHIȘINĂU, 21 apr – Sputnik. Un cetățean care traversa frontiera de stat a Republicii Moldova a fost preluat de la vamă de serviciul unic 112 pentru că prezenta semne ale noului tip de coronavirus. Informația a fost prezentată de Poliția de Frontieră.

Coronavirus  - Sputnik Moldova
Societate
Chiar de Paști, un mare episcop ortodox e depistat cu Coronavirus

Potrivit informațiilor, în ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 1 219 traversări. Cel mai mare număr de persoane a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova și anume 585 de traversări. Fiecare persoană care fie a intrat sau ieșit de pe teritoriuț țării a fost supusă screeningului, iar la intrarea în Republica Moldova cei 585 de cetățeni au completat fișe epidemiologice individuale. La fel, au fost completate și semnate 390 de declarații pe propria răspundere privind obligația achitării primei de asigurare obligatorie de asistență medicală pentru anul curent.

De precizat, în baza deciziei autorităților naționale competente și în coordonare cu structurile de frontieră și vamale din România și Ucraina, mai multe puncte de trecere a frontierei de stat au fost închise.

Participanții la traficul transfrontalier sunt îndemnați în continuare să amâne călătoriile și să manifeste o atitudine adecvată în raport cu starea epidemiologică provocată de virusul de tip COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0