Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Organizatoarea rețelei de proxeneți numită ”Mamașa” a fost găsită și arestată

© Sputnik / Miroslav RotariИсправительное учреждение
Исправительное учреждение  - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie în vârstă de 63 de ani, organizatoare a unei rețele de proxeneți și ce poartă pseudonimul ”Mamașa”, a fost plasată în arest, după ce a fost condamnată încă în anul 2017 și timp de trei ani a fost căutată de forțele de ordine.

CHIȘINĂU, 11 iun - Sputnik. Poliția anunță că a reținut o femeie în vârstă de 63 de ani, organizatoare a unei rețele de proxeneți, care poartă pseudonimul ”Mamașa”.

Ea a fost condamnată încă în anul 2017 de instanța de judecată  la 11 ani de închisoare pentru proxenetism și trafic de copii în scopul exploatării sexuale în prostituție. 

Anchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca  - Sputnik Moldova
Societate
Dezvăluiri explozive: Republica Moldova și România, pe harta rețelelor de prostituție
Operațiunea de reținere a fost desfășurată de angajații Centrului pentru combaterea traficului de persoane din cadrul Inspectoratului Național de Investigații.

Femeia este originară din municipiul Chișinău și a fost anunțată în căutare națională, interstatală și internațională în anul 2017.

Oamenii legii au stabilit că, pe parcursul anilor 2009-2014, suspecta împreună cu alte persoane a format un grup criminal care recruta tinere, inclusiv minore, pentru a practica prostituția. Victimele erau plasate într-o casă din municipiul Chișinău, supranumită ”Dom 2”. Învinuita a fost plasată în Penitenciarul nr. 13.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0