Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mai mult de jumătate dintre cei infectați cu COVID-19 s-au vindecat - date actualizate

© Sputnik / Anatolii Kiriakнаклейка в поликлинике напоминающая о соблюдение дистанции
наклейка в поликлинике напоминающая о соблюдение дистанции  - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății anunță că, din cele 10 025 de persoane care au fost înregistrate cu noul coronavirus, 5930 s-au tratat deja de COVID-19.

CHIȘINĂU, 10 iun - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că 5930 de persoane din cele 10 025 depistate pozitiv cu COVID-19 s-au vindecat. Timp de 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 Chișinău au fost internate 101 persoane cu suspiciune de COVID-19.

Свежие овощи - Sputnik Moldova
Au oare legătură formele severe de Covid-19 cu o deficiență a acestei vitamine?

Totodată, instituția precizează că 308 persoane infectate se află în stare gravă, 20 dintre care sunt conectate la aparate de respirație asistată. Alți 768 de pacienți sunt în stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi - în stare satisfăcătoare.

Totodată, autoritățile anunță despre două cazuri noi de deces provocate de COVID-19. Este vorba de o femeie de 85 ani, din raionul Fălești. Aceasta suferea și de obezitate de gradul III, anemie cronică, hipertensiune arterială de gradul III, angină pectorală de efort.

În cel de-al doilea caz este vorba de un bărbat de 83 de ani din raionul Ceadâr-Lunga. Acesta a fost spitalizat pe 5 iunie cu pneumonie virală bilaterală.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0