Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Exportul de măști, mănuși și dezinfectant, interzis în continuare

CC0 / Pixabay / KlausHausmann / Dezinfectarea mâinilor
Dezinfectarea mâinilor - Sputnik Moldova
Abonare
Cabinetul de Miniștri a adoptat astăzi o decizie cu privire la exportul măștilor, soluțiilor dezinfectante și mănușilor medicinale.

CHIȘINĂU, 10 iun – Sputnik. Exportul de măști, dezinfectant și mănuși medicinale este interzis până la 30 iunie. O decizie în acest sens a fost aprobată astăzi de Guvern.

Сотрудник лаборатории ФБУЗ 'Центр гигиены и эпидемиологии в Санкт-Петербурге во время тестирования проб на коронавирус  - Sputnik Moldova
Societate
Mai rău ca niciodată: Numărul infectaților pe zi, aproape de 300

Interdicția a fost prelungită pentru că până pe 30 iunie în Republica Moldova este stare de urgență în sănătate publică. În funcție de evoluția epidemiei, Guvernul va reveni asupra perioadei de aplicare a acestei interdicții în vederea extinderii sau micșorării acesteia.

Proiectul a fost elaborat și aprobat ca urmare a continuării răspândirii pe teritoriul Republicii Moldova a infecției COVID-19 și a creșterii numărului total al cazurilor confirmate.

Astăzi au fost înregistrate alte 296 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, un record absolut de la începutul pandemiei. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0