Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Coronavirus în Rusia: numărul cazurilor noi scade a doua zi succesiv

© Sputnik / Anatolii KiriakМедицинский работник
Медицинский работник - Sputnik Moldova
Abonare
În Federația Rusă numărul zilnic de cazuri scade a doua zi succesiv, peste 38,1 la sută din noi pacienți sunt asimptomatici.

BUCUREȘTI, 9 iun – Sputnik. Numărul cazurilor zilnice noi de COVID-19 scade a doua zi succesiv în Rusia, în ultimele 24 de ore fiind confirmate 8595 de cazuri noi, anunță centrul operativ rus pentru combaterea pandemiei. Totodată, 171 persoane au decedat, iar 11 709 au fost externate.

Работа мобильных пунктов вакцинации в Казани - Sputnik Moldova
Rusia
La ce etapă au ajuns cercetările pentru elaborarea vaccinului în Rusia
Cele mai multe cazuri au fost înregistrate la Moscova (1572), regiunea Moscovei (739) și Sankt Petersburg (318).

De asemenea, 292 de persoane infectate au fost înregistrate în regiunea Nijni Novgorod, 242 în regiunea Sverdlovsk, 220 – în Voronej. 38,1 la sută din noi pacienți sunt asimptomatici.

Ieri, autoritățile ruse anunțase despre confirmarea a 8985 de cazuri noi. În acest fel, de la începutul epidemiei numărul total al cazurilor de coronavirus în 85 de regiuni ale Rusiei a constituit 485 253. Dintre aceștia, peste 242 mii s-au vindecat, 6142 persoane au decedat.

Potrivit ultimelor date ale Organizației Mondiale a Sănătății, în lume sunt înregistrate peste 7,2 milioane de cazuri de infectare, 409 mii de persoane au decedat, iar 3,5 milioane de persoane s-au vindecat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0