Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Până la doi ani de închisoare pentru două acte false: Cine riscă detenție

© Photo : Poliția de FrontierăPoliția de Frontieră
Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția de Frontieră a Republicii Moldova informează despre o nouă încercare de transportare a actelor false la frontiera de stat.

CHIȘINĂU, 9 iun – Sputnik. Un conducător auto care efectua cursa Chișinău–Dublin a fost oprit la trecerea Frontierei de Stat. Acesta este documentat pentru transportarea în lipsa actelor de însoțire a două permise de conducere românești neveridice.

Заседание Парламента 06/03/2020 - Sputnik Moldova
Politică
Dodon, despre legea privind ONG-urile: S-a găsit consens

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției de Frontieră, în lucrurile personale ale șoferului de 31 de ani au fost găsite două permise de conducere, care ar fi perfectate de către autoritățile din România pe numele a doi conaționali. Actele au fost ridicate și transmise către laborator pentru efectuarea expertizei tehnico-juridică, după ce polițistul de frontieră a observat indici atipici. În urma verificărilor s-a demonstrat lipsa elementelor de protecție a documentelor.

În timpul audierilor, bărbatul de 31 de ani, conducătorul unui automobil cu numere de înmatriculare bulgărești, a comunicat că a primit actele de la doi bărbați pentru a le transmite persoanelor aflate pe teritoriul Uniunii Europene și că nu ar cunoaște despre faptul că acestea ar fi falsificate.

În cazul în care îi va fi demonstrată vinovăția, conducătorul auto riscă amendă în mărime până la 650 unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore, sau închisoare de până la 2 ani, conform prevederilor Codului Penal al Republicii Moldova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0