Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dodon, despre legea privind ONG-urile: S-a găsit consens

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание Парламента 06/03/2020
Заседание Парламента 06/03/2020 - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Moldovei a anunțat în cadrul unui briefing că actorii politici au găsit un consens în privința aprobării noii legi privind ONG-urile.

CHIȘINĂU, 9 iun - Sputnik. A fost găsit un consens în ceea ce privește modificarea unor articole care ar permite minimizarea riscurilor de implicare a forțelor externe în politica internă a Republicii Moldova. O declarație în acest sens a fost făcută de președintele Dodon, în cadrul briefingului susținut după ședința de lucru cu președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi și cu prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu.

”S-a găsit consens pentru modificarea unor articole care ar permite să minimizăm riscurile de implicare a forțelor externe în politica internă a Republicii Moldova și dacă aceste amendamente vor fi susținute, atunci legea ONG, cel mai probabil săptămâna curentă, va fi votată în lectura a doua pentru a fi transmisă la promulgare președintelui țării”, a precizat Dodon.

Potrivit Președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, mâine va avea loc ședința biroului permanent al Parlamentului care va decide în privința convocării săptămâna aceasta a ședințelor plenare ordinare ale Legislativului, în zilele de joi și vineri.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0