Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șoferul care ar fi pariat cu autorul accidentului mortal din 17 mai a fost identificat

© Sputnik / OsmatescoPavel Apostol
Pavel Apostol - Sputnik Moldova
Abonare
Conducătorul automobilului marca BMW care ar fi pariat cu autorul tragicului accident din centrul Chișinăului, soldat cu doi morți și patru răniți, a fost identificat. Ce spun oamenii legii.
Șoferul BMW-ului care ar fi pariat cu autorul accidentului de pe 17 mai, identificat

Șoferul automobilului marca BMW care ar fi pariat cu autorul tragicului accident din noaptea de 16 spre 17 mai, din centrul Chișinăului, a fost identificat. Oamenii legii au refuzat să ne spună dacă cei doi s-ar fi antrenat într-o cursă ilegală, așa cum s-a zvonit pe rețelele de socializare, motivând că orice informație divulgată ar putea prejudicia mersul anchetei.

„A fost identificat și celălalt șofer, dar în acest moment se petrec acțiuni de urmărire penală și, respectiv, urmează a fi stabilite toate circumstanțele producerii acelui accident”, a declarat șeful Secției evidență și analiză accidente rutiere a Direcției poliție de patrulare a INSP, Pavel Apostol, pentru Sputnik Moldova.

Omul legii a refuzat să ne ofere informații și privind presupusul pariu dintre cei doi șoferi. Mai mult, Pavel Apostol a subliniat că unele zvonuri trebuie demonstrate.

Accident rutier în Capitală - Sputnik Moldova
Accidente
Accident teribil în Capitală: Sunt morți - Imagini video șocante

„Aceste informații urmează a fi verificate în cadrul procesului de urmărire penală și doar în momentul în care va fi finalizată urmărirea penală se va veni cu informații noi. Eu pot să vă spun doar că, inițial, în spațiul public au apărut și informații precum că șoferul automobilului marca Audi S8 s-ar fi aflat în stare de ebrietate, lucru infirmat de probele biologice”, a subliniat Pavel Apostol.

Amintim că, în noaptea de 16 spre 17 mai, un automobil S8 a intrat cu viteză în intersecția străzii Ismail cu bulevardul Ștefan cel Mare, lovind un taxi care circula regulamentar. În urma impactului, șoferul taximetrului și pasagerul acestuia au decedat, iar alte patru persoane s-au ales cu răni după ce mașina marca Audi a fost proiectată într-un alt automobil.

Tânărul de 28 de ani, care se afla la volanul mașinii marca Audi, este cercetat penal și riscă până la 10 ani de închisoare cu privarea de dreptul de a conduce. 

Imediat după producerea accidentului, presa a scris că șoferul care a provocat tragicul accident ar fi pariat la 50 de euro cu un alt conducător auto. Cei doi ar fi ponit „cursa” de la Gara Feroviară și urmau să ajungă până pe bulevardul Ștefan cel Mare, unde carosabilul le-ar fi permis să-și demonstreze forțele.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0