Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident teribil în Capitală: Sunt morți - Imagini video șocante

© SputnikAccident rutier în Capitală
Accident rutier în Capitală - Sputnik Moldova
Abonare
Un accident rutier groaznic s-a produs în această noapte în centrul Capitalei. Pe rețelele de socializare au apărut imagini video de la fața locului. Potrivit martorilor oculari cel puțin două persoane au decedat.

CHIȘINĂU, 17 mai - Sputnik. Un accident îngrozitor s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, la intersecția străzilor Ismail cu Ștefan cel Mare. În accident au fost implicate mai multe automobile, inclusiv un taxi și un motociclist.

Potrivit martorilor oculari, trei persoane ar fi decedat pe loc. La fața locului au intervenit o echipă de pompieri după ce un automobil a luat foc. De asemenea au venit echipele de la salvare și reprezentanții Poliției de Patrulare.
Deocamdată nu se cunoaște cine ar fi provocat accidentul. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii tragediei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova.

Fluxul de știri
0