Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Moarte misterioasă la Botanica: Ce spune Poliția

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Descoperire macabră în această dimineață în capitală. Poliția a fost alertată în această dimineață de un trecător la Botanica.

CHIȘINĂU, 8 iun – Sputnik. Moarte învăluită de mister în sectorul Botanica al Capitalei. Cadavrul unui bărbat a fost depistat în mașina acestuia, aflată într-o parcare de pe strada Muncești.

Медицинские работники - Sputnik Moldova
Societate
Coronavirus în Moldova: Încă cinci decese în această dimineață

Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Potrivit acesteia, poliția a fost alertată în această dimineață de un trecător care a simțit un miros specific venind de la mașina în care a fost depistată victima. În urma verificărilor la fața locului, bărbatul a fost identificat. Acesta avea 43 de ani și era domiciliat în raionul Ialoveni.

„Au fost a analizate imaginile de pe camerele de supraveghere unde sa stabilit că bărbatul a parcat la data de 4 iunie, pe adresa municipiul Chișinău, șoseaua Muncești, la parcarea unui market, de unde nu mai ieșit”, a precizat Natalia Stati.

După examinarea medicului legist, urme de moarte violentă nu au fost depistate. Cadavrul a fost dus la Centrul de Medicină Legală pentru a stabili cu exactitate cauza decesului. Totodată, pe cazul dat a fost inițiată o anchetă. Circumstanțele se stabilesc.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0