Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Durere fără margini într-o familie din Rezina: Mama și fiica au murit otrăvite cu ciuperci

CC0 / Pixabay / pichler61 / Грибы
Грибы - Sputnik Moldova
Abonare
Caz tragic în orașul Rezina. O tânără de 26 de ani și mama acesteia în vârstă de 47 de ani au murit, după ce s-au intoxicat cu ciuperci. Totodată, copilul tinerei în vârstă de 3 ani se află în comă la spital și se zbate între viață și moarte.

CHIȘINĂU, 8 iun. - Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Rezina, Elena Băetrău, a declarat pentru Sputnik Moldova că soțul tinerei a sunat dimineață la Serviciul de Urgență 112 și a anunțat că și-a găsit soția moartă în baie și cadavrul soacrei sale pe patul din salon.

Ciuperci - Sputnik Moldova
Societate
Atenție la ciuperci: 10 persoane s-au intoxicat
În locuință se afla și copilul cuplului, în vârstă de 3 ani, care avea vomă și convulsii. Medicii ajunși la fața locului au confirmat decesul celor două femei. Pe corpurile victimelor nu au fost observate semne de moarte violentă. Micuțul a fost transportat la spital, iar acum se află în comă. El este internat în Secția Reanimare cu diagnoza intoxicație acută.

Bărbatul le-a povestit polițiștilor că, ieri, împreună cu soția și soacra sa, au mers în pădure și au strâns ciuperci, iar seara toată familia a mâncat. Mai târziu, soției sale i s-a făcut rău și a mers în baie, iar el s-a dus să adoarmă copilul.

Abia dimineață a văzut ce s-a întâmplat. Oamenii legii au găsit în tigaia din bucătărie ciuperci pregătite. Versiunea preventivă anunțată de forțele de ordine este deces survenit în urma intoxicației acute provocate de ciuperci. Polițiștii au inițiat o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele cazului. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0