Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Aplicația care te ajută să ocolești străzile din Capitală aflate în reparație: Detalii

© Sputnik / Miroslav Rotariремонт дороги
ремонт дороги - Sputnik Moldova
Abonare
Străzile din Capitală aflate în reparație vor putea fi mai ușor ocolite de șoferi și pietoni. Primarul Ion Ceban anunță că a fost lansată o aplicație online accesibilă pentru toată lumea.

CHIȘINĂU, 8 iun. - Sputnik. Primarul Capitalei, Ion Ceban, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a fost lansată o hartă interactivă cu locaţiile unde se desfăşoară lucrări de reparaţie pe străzile din municipiul Chișinău. 

© Photo : Facebook / Iv CebanHarta interactivă a străzilor aflate în reparație
Aplicația care te ajută să ocolești străzile din Capitală aflate în reparație: Detalii - Sputnik Moldova
Harta interactivă a străzilor aflate în reparație

Aplicația informează cetățenii și despre trotuarele care se află în reparație, dar şi adresele unde este aplicat marcajul rutier.

Alergie - Sputnik Moldova
Societate
Important pentru cei alergici la ambrozie: Iată adresele focarelor din Chișinău
Site-ul mai conține informații despre volumul lucrărilor, data începerii şi a finalizării, dar și responsabilul care execută reabilitarea. Fiecare adresă este însoțită şi de poze. La încheierea lucrărilor, pentru fiecare proiect vor fi indicate şi costurile. Platforma online poate fi accesată şi de pe telefonul mobil. Edilul-șef al Capitalei susține că informațiile vor fi permanent actualizate.

În prezent, Primăria Chişinău dispune de încă două platforme online: hartă digitală cu zonele de răspândire a ambroziei pe teritoriul Capitalei şi locațiile grupurilor sanitare în zonele de parc.

Acum, se lucrează la harta care va cuprinde construcţiile problematice din Capitală şi o platformă online unde vor fi incluse intersecțiile în care se produc cele mai multe accidente rutiere.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0